Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 18 februari 2017

Valentijnsdoosjes

En dan de laatste blogpost van deze week met het liefde/valentijn thema. Deze doosjes maakte ik voor een aantal collega's en heb die in alle vroegte stiekem op hun bureau gelegd.


En een close-up van één de doosjes:


Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven met deze themaweek. Uiteraard kun je deze kaartjes of projectjes ook gebruiken voor bijvoorbeeld huwelijkskaartjes. Dan pas je alleen de tekst aan als dat nodig is. Ik lees graag hoe jullie deze themaweek hebben ervaren en of het voor herhaling vatbaar is zo'n themaweek.

1 opmerking:

  1. Wat ontzettend lief! Toch geweldig als je zo'n doosje op je bureau vind.... Mooi hoor Ankie! Wegens tijdgebrek deze week ben ik van nieuw naar oud aan het bekijken, benieuwd naar de rest van de themaweek :-)

    BeantwoordenVerwijderen