Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 21 februari 2017

Shadowbox kaart

Laatst zag ik bij Dawn Griffith op haar blog een mooie pop-up kaart met een stanzenset die ik ook heb. Gelukkig had zij een filmpje en een uitgebreide beschrijving van hoe je zo'n kaart moet maken dus ik ben er ook mee aan de slag gegaan. Heel erg leuk om te doen en veel makkelijker dan het zo op het eerste gezicht lijkt.


Als je de kaart open doet zie je een soort van doosje oppoppen waar de ballonnen op verwerkt zijn. Je kunt de kaart gewoon opsturen in een envelop want het vouwt zich ook weer netjes op tot normaal kaart formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten