Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 16 februari 2017

Love you Lots

Een heel ander kaartje dan de kaartjes van de voorgaande dagen, terwijl ik toch dezelfde stempelset (Love yoy Lots) gebruikte. Deze keer heb ik de schattige lieveheersbeestjes gebruikt. Deze stempelde ik op wit cardstock en stanste die uit met een stitched framelit. In de bak met restjes vond ik nog een rood hart en daarbij stempelde ik nog een hartje met de Hello Life set. Ik plakte op de basiskaart een stuk designpapier en maakte van wat restjes twee banners. Daarop plakte ik de cirkel met lieveheersbeestjes verhoogd met dimensionals. Het rode hart schoof ik er deels achter en het kleine gestempelde hartje plakte ik eronder. Uit een restje glitterpapier ponste ik nog een iniminie hartje en plakte om het grote rode vlak iets te breken.1 opmerking:

  1. Dat kleine glitterhartje is een geweldig detail op dit kaartje! Goed gevonden! Mooie layout en de lieveheersbeestjes zijn erg lief.

    BeantwoordenVerwijderen