Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 1 februari 2017

It's a boy

En vandaag nog het laatste voorbeeldkaartje met de Any Occasions uit de Sale-a-bration folder. Dit keer het jongens geboorte kaartje.
De achtergrond is gemaakt met het mooie glimmende en geëmboste witte papier van SU dat ik met de brayer voorzag van een blauwe kleur. Daarop een grote uitgestanste ster met daarop de tekst uit bovengenoemde set. Het rompertje komt uit de set Something for baby, evenals het hangertje. Deze stanste ik uit met de bijpassende framelits en plakte die verhoogd op, op een manier dat het net is of het rompertje aan de ster hangt.


1 opmerking:

  1. Heel lief, mooi kaartje (ik ben even aan het inhalen wat ik deze week allemaal heb gemist bij je.... beetje weinig tijd gehad...)

    BeantwoordenVerwijderen