Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 20 februari 2017

Happy birthday

Voor dit kaartje pakte ik weer eens een stempel van de Magnolia serie die al weer veel te lang ongebruikt in de kast liggen. Ik heb haar wel gecombineerd met stempels van Stampin'up op de achtergrond.
De Magnolia zelf is ingekleurd met Copics.


1 opmerking:

  1. Lief matroosje, leuk die achtergrondstempels erbij. De tekst hieronder is een van mijn favorieten, blijft mooi.
    Je themaweek was leuk, altijd handig om inspiratie op te doen. En wat lief om je collega's te verrassen met zo'n leuk doosje.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen