Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 3 februari 2017

Dragon Fly

Ook dit kaartje maakte ik tijdens de Kick off party. Ik heb de achtergrond gemaakt met een deel van een groot inkleurvel dat ook verkrijgbaar is in de Sale-a-bration folder. Ik heb één bloem ingekleurd met de nieuwe aquarelpotloden van SU en de blender pen. Ook de bij kleurde ik in. Met de Dragon Fly set maakte ik de libelle en plakte die verhoogd op de kaart.2 opmerkingen:

  1. Heel mooi om een gedeelte van het papier te kleuren. En de Libelle set heb ik mezelf toch maar cadeau gedaan van de week, wat is ie toch mooi.... jouw kaartje is erg leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi om enkel de bloem en de bij in te kleuren. De libelle past er perfect bij. Je babykaartjes zijn weer lief geworden.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen