Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 13 januari 2016

Iets heel anders dan een kaartje


Ik ben al heel lang geleden begonnen aan het breien van een kindervestje. Maar door het kaarten maken was het een beetje in de vergetelheid geraakt en laatst kwam ik mijn breisel weer tegen. Dat kon toch eigenlijk niet? Dus ik heb me even "kwaad" gemaakt en in een paar weekjes het vestje afgemaakt. En dit is het eindresultaat.
Vorige week mocht ik van mezelf materiaal halen om te gaan haken. Ook dat heb ik jaren geleden veel gedaan. Tot gordijntjes haken aan toe. Maar toen raakte dat uit de mode en heb ik er ook niets meer mee gedaan. Binnenkort laat ik een sneakpeak zien van wat ik aan het maken ben, maar ik kan het eindresultaat pas over een aantal maanden laten zien. Ten eerste omdat het aardig wat werk is, maar ten tweede omdat het iets wordt voor in de baby-cadeau-mand voor onze jongste zoon en schoondochter die hun derde (en ons 6de klein-) kindje verwachten.... Spannend!
1 opmerking:

  1. Wat een schattig vestje, ik ben benieuwd wat je voor je zesde kleinkind gaat haken.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen