Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 9 januari 2021

Hello sunshine

Een toepasselijke tekst vandaag voor de Less is More Challenge. Ten eerste omdat momenteel de zon buiten echt volop schijnt (heerlijk na een paar donkere dagen), en omdat ik blij ben met challenges. Deze week is het thema fashion/asseccessoires. Daar moest ik eerst even over puzzelen. Mode en aanverwante zaken? Ik dacht dat ik die niet had. Maar als ik goed keek had ik ook stempels met schoenen, paraplu's  stropdassen etc., dus daar kon ik toch wel wat mee. Ik wilde er een vrolijk kaartje van maken, vandaar mijn paraplu met bloemetjes.6 opmerkingen:

 1. Mooi geworden voor iets wat je niet dacht te hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful card! Thanks for sharing with us at Watercooler Wednesday.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love this colorful and beautifully paper pieced umbrella full of flowers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Smashing, sadly (in the UK) an umbrella is such a necessary fashion accessory!

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You have created a very cheerful card! Fabulous and colourful. Thanks for joining in with the challenge at Less is More.

  BeantwoordenVerwijderen