Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 6 januari 2021

Happiest of birthdays

 Voor de Liftchallenge die gisteren online is gegaan, maakte ik deze kaart. De bedoeling is om aan de hand van de voorbeeld kaart een soortgelijke kaart te maken en dat is deze keer een kaart waarbij je het aanzicht van je kaart in minimaal twee stukken verdeeld. Meer mag ook, maar twee sowieso.

Ik heb ervoor gekozen om het in tweeën te verdelen.
Met de set Curvy Celebrations (incl. bijpassende stansen) is dit heel goed en eenvoudig te doen. 

Ik heb gekozen voor een basiskaart in de kleur Bumblebee. Daarop een stuk dsp met daaroverheen een stuk vellum. Vervolgens een stuk cardstock (Rich Razzleberry) in tweeën gestanst en op het dsp/vellum geplakt.
De bloemtakken gestempeld, ingekleurd met dezelfde kleuren blends en uit gestanst op de kaart gepositioneerd.3 opmerkingen:

 1. Een hele mooie fleurige kaart voor de lift-challenge Ankie.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook hier ben je de eerste Ankie! Met weer een heel leuk kaartje. Frisse lentekleuren en mooi hoe je uitsnede ook nog een mooi sierrandje heeft. Bedankt voor het meedoen met deze lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Zeker lekker fris deze lift. Schattig dat kleine vogeltje erbij ook. Dank je wel voor het weer meedoen met de Liftchallenge, Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen