Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 16 november 2020

Kaart volgens een schets

De nieuwe challenge van de Dutch Card Lovers Challenge blog is het maken van een kaart aan de hand van een schets. Ik heb voor deze kaart de Have a Hoot stempelset gekozen in combinatie met de Beautiful Autumn. Het kaartje is in het echt nog leuker dan ik in mijn hoofd had zitten als het idee dat ik had. Dus helemaal blij!


en voor alle duidelijkheid hieronder ook nog even de te volgen schets.

6 opmerkingen:

 1. Je hebt een hele mooie kaart gemaakt met die sketch Ankie. Fijn dat je er zelf ook zo blij mee bent, ik vind de sketch ook heel leuk.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig die uiltjes tussen de eikeltjes, het rood combineert mooi! Een gave kaart, Ankie en erg leuk dat je meedoet met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je weer meedoet met onze DCL challenge. De uiltjes zijn zo schattig aan het knuffelen op die berg eikeltjes.. nu maar hopen dat ze geen corona krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooohhh wat een gaaf kaartje zo met die uiltjes, leuk, leuk. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leukerd Ankie, met deze uiltjes erop. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie uitwerking van de schets Ankie!
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen