Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 2 november 2020

Hallo

Een kaart gemaakt aan de hand van een moodboard bij de Dutch Cardlovers Challenge  Een herfstig moodboard dus daar kon ik alle kanten mee op. Ik heb me laten inspireren door de kleuren en de paddestoelen op het moodboard.
4 opmerkingen:

 1. Heel leuk met die grappige kat in het blad, Ankie! Dankjewel voor het meedoen met DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij is het een uiltje toch? Maar inderdaad wat een leukerd! Mooi achtergrond papier ook. Bedankt voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan, met het uiltje op het blad! Een echt herfst-kaartje! Leuk dat je me doet met de herfst-challenge bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk, een beetje herfst en een beetje halloween. Je kan beide kanten op. ;) Leuk dat je meedoet met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen