Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 7 november 2020

Blauw en zilver

 Is het thema van Less is More, of rood en goud. Maar ik heb gekozen voor blauw en zilver. De basiskaart is de kleur Misty Moonlight. Het dsp is van SU en ook in de kleur Misty Moonlight, net als de inkt waarmee de tekst is gestempeld. Langs de rand van het dsp en de tekst is een stukje zilver dsp verwerkt, en op het tekstvakje ook nog twee zilveren rhinestones. 

Je mocht,  als je je kerstkaarten al klaar hebt en geen andere meer nodig hebt, ook een andere kaart maken. En omdat ik mijn kerstkaarten idd al klaar heb, heb ik ervoor gekozen om er een verjaardagskaart van te maken.
6 opmerkingen:

 1. Super make and a big WELL DONE on being first this challenge too

  Happy Saturday

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Kathyk. I didn't know I was the first today, until I placed my card. Happy Saturday for you too.

   Verwijderen
 2. Mooi echt blauw en silver en geen Kerst kaart ;-). en nog super snel ook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A super delicate card with perfect choice of colours - you've matched them all so well. Thanks for playing at Less is More.

  Neil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is wonderful. That flowered panel is so beautiful and it looks wonderful on the blue card base. Thanks for playing with us at Less Is More.

  BeantwoordenVerwijderen