Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 6 oktober 2020

Liefde en geluk voor altijd

Vandaag ook nog een kaartje voor de nieuwe Lift Challenge . Een pittige challenge vond ik. Je moet een kaart maken dat bijna geheel alleen uit cardstock bestaat, en je mag slechts minimaal andere producten erbij gebruiken. Ik heb eerst de achtergrond geëmbost (shimmery white) en die vervolgens met de Stitched so sweetly stansen uitgestanst in diverse maten. Daarna heb ik die weer op een basiskaart geplakt. Als extraatje heb ik een lintje en een tekst toegevoegd. Ook de hartjes op het labeltje zijn van (restjes) cardstock gemaakt.

Ondanks de pittige uitdaging vind ik het eindresultaat best goed gelukt.


2 opmerkingen:

  1. Chic is je kaart, Ankie! Mooie zachte tint en embossing, erg goed voor een trouwkaart! Fijn dat je weer meedoet aan de Liftchallenge en weer was je de eerste :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker geschikt voor een trouwkaart. De embossing geeft net even dat extra. Leuk dat je weer met ons meedoet Ankie, dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen