Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 10 oktober 2020

Kaartje zonder tekst

 Dit kaartje is mijn bijdrage aan de Less Is More Challenge van deze week. Iets heel anders dan we gewend zijn bij deze challengeblog, mogen we dit keer een kaartje "casen" of "liften" of op zijn Hollands gezegd: namaken maar wel met een eigen twist.


En voor alle duidelijkheid, hieronder het kaartje dat gelift moet worden.  Ook erg leuk, maar ik wilde het echt op mijn eigen manier doen. En ik ben er blij mee. Een tekst komt wel op het moment dat ik het kaartje wil gaan versturen. 5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie rustige kleuren, erg elegant, mooi hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your chosen muted palette, super job

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I'm a lover of cool colours and think your selection of soft blues in beautiful x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, zo'n mooie kaart Ankie. De kleuren zijn prachtig. En ja, ik denk het ook dat we dezelfde Die gebruikt hebben, het was de enige die ik had om aan die schets te voldoen. 'n Mens moet zijn plan kunnen trekken nietwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What gorgeous muted colours you chose here, Ankie. I love your cluster of foliage, and also the shape of the die cut edges of your panel, such a pretty shape. Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

  BeantwoordenVerwijderen