Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 12 september 2020

Ik denk aan je

 Een "stemmig" kaartje als bijdrage voor de Less is More Challenge. Vandaag is het thema: diverse tinten paars. Laat ik paars nu echt een prachtige kleur vinden ... dus heel veel moeite kostte het me niet. Met de Butterfly Gala stempelde ik de vlinders en kleurde ze in met de kleuren Gorgeous Grape en Highland Heather. Op de achtergrond wat spetters uit de set Touches of Texture, en de tekst komt uit de set Sentimenten. 
Met een "reeks" cirkels uit de Layering Circles Dies stanste ik drie verschillende maten cirkeltjes waaronder één in de kleur Gorgeous Grape. En in de bloemetjes naast de cirkels plakte ik nog een heel klein paars glittersteentje.4 opmerkingen:

 1. Zeker paars, en mooie kaart, ik hou van paars hoor en dit is super

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super make, who doesn't love a butterfly!

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart, heel mooi gedaan!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A beautiful card, clean and simple, with great use of layering of the individual elements. Thanks for playing in our colour challenge at Less is More.

  Neil

  BeantwoordenVerwijderen