Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 4 september 2020

Bedankt voor al je hulp

 Vlak voordat we met vakantie gingen en de winkel voor 3 weken dicht ging, maakte ik voor alle medewerkers een vakantiekaartje. Voor de "oudere" garde maakte ik ze met de tekst blijf gezond en voor de "jongere" garde met de tekst chill & relax.

De takjes en de bloemetjes zijn uit de set Tropical Chique, de toekan komt uit de set Bonanza Buddies en de tekst is uit de set Bedanken in stijl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten