Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 30 juli 2020

Workshop gegeven

Begin juli had ik met een vriendin samen een gezellige knutselmiddag en omdat zij heel graag wat ideeën wilde opdoen met de stempelset Water Front van SU, heb ik daar wat voorbeeld kaarten mee gemaakt.
Ik vond het een leuk idee om een zgn. schuifkaart te maken. Ik heb hierbij de set Water Front gecombineerd met de set Sailing Home.
Het was wel even opletten want als je het schuifje aan de verkeerde kant maakt met deze zeilboot, zou het bootje achteruit varen. Lijkt mij niet zo leuk, dus deze keer het schuifje aan de linkerkant van de kaart.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten