Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 27 juli 2020

Wel nieuwe berichten maar ...

Vanwege de vakantietijd zullen er de komende weken niet dagelijks nieuwe kaarten gepost worden. Dat wil niet zeggen dat er helemaal niets meer geplaatst wordt, maar het zal een stuk onregelmatiger zijn. Ook op dit vlak even de druk van de ketel.

Maar vandaag heb ik wel een kaartje hoor.
Een kaartje voor iemand die met pensioen gaat en dus lekker op pauze mag drukken (net als ik) alleen diegene mag dat voor langere tijd.
Omdat dit kaartje bestemd was voor iemand die altijd in onze vaste garage werkte heb ik gekozen voor auto's, motoren en gereedschap, om een beetje in stijl te blijven.Geen opmerkingen:

Een reactie posten