Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 8 juni 2020

Lieve vriendin

Voor de Dutch Card Lovers Challenge van deze week vragen ze om een kaart te maken waar je een "hap" uithaalt. Als je precies wilt weten wat ze bedoelen, kijk dan even via bovenstaande link op hun site.
Ik heb in elk geval geprobeerd om een originele "hap" te maken, dus niet een standaard cirkel of iets dergelijks.
Ik stempelde de bloem uit de set Nieuwe Bloesems en kleurde die in met de Stampin' Blends.


5 opmerkingen:

 1. Heel mooi deze kaart met gegolfde "hap"eruit! Mooi ook de binnenkant die er bij past. Dank je wel voor het meedoen met DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een hele mooie hap uit je kaart! Mooi hoe je de vorm van de bloem gevolgd hebt en hoe er nog een deel in de binnenkant gestempeld is. Bedankt voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Ankie. Leuk gedaan hoor met die uitgeknipte "hap"!
  Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi gedaan! Een hele originele hap uit de kaart. Dankjewel voor het meedoen bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel apart om op deze manier een hap uit de kaart te doen. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen