Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 31 mei 2020

Voetstappen in het zand

Een tekststempel die ik al heel lang in huis heb en zo af en toe eens tevoorschijn haal (overigens gekocht via Het stempelatelier in Dordrecht)
Maar ik had nu ineens weer een nieuw idee om deze tekst te verwerken op een kaart. En ik maakte de achtergrond van deze kaart met de SU set High Tide. Op het zand zie je als het goed is een paar voetafdrukjes staan. Die komen uit de set First Steps.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten