Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 25 maart 2020

Soms is er zoveel dat we voelen ...

Voor deze kaart heb ik ook weer gebruik gemaakt van de baby doekjes techniek. Voor de roos gebruikte ik de stempelset Healing Hugs. De voorkant van deze kaart maakte ik smaller dan de achterkant. Op de binnenzijde van de achterkant heb ik een reep geëmbost papier geplakt dat ik met de spons dauber eerst heb gekleurd in de kleur Gorgeous Grape.
De tekst is gestempeld op een label en dat label heb ik deels over de voorzijde geplakt. Het andere deel steekt over de rand heen.
Zo heb je weer eens wat anders.Geen opmerkingen:

Een reactie posten