Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 10 maart 2020

met een knuffel voor jou

Mijn tweede kaart van vandaag is mijn bijdrage voor de Liftchallenge. Daar mag je een zgn. special folded card ookwel fun folded card genaamd liften.
Helaas zijn de foto's niet zo helder als ik had gehoopt, maar het begon al schemering te worden (het was vroeg donker vandaag) en ik wilde het kaartje vanavond nog aan mijn zieke schoonmoeder geven.
1 opmerking:

  1. Mooi kaartje voor je zieke schoonmoeder! Je bent alweer de eerste 😃! Dank je wel voor je deelname,Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen