Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 11 maart 2020

Een opkikkertje voor jou

Een vrolijk spinnerkaartje met een opkikkertje. Mijn schoonmoeder heeft deze een dag of 10 geleden ontvangen en was er superblij mee.
En omdat vandaag - 11 maart - de geboortedag is van mijn eigen moeder die nu bijna drie jaar geleden is overleden, wilde ik dit ook maar een klein beetje voor mezelf plaatsen. Niet om te vieren dat mijn moeder er niet meer is, maar omdat ik op deze datum in het bijzonder aan haar denk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten