Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 15 maart 2020

Een bloemetje voor jou

Een fris lentekaartje, gemaakt aan de hand van de inspiratie foto van de Dutch Card Lovers challenge.
Ik maakte een combinatie met de stempels uit de Thoughtful Blooms en de Under my umbrella sets. De tekst is overigens uit de set Recht uit het hart.


En hieronder nog even de foto die onze inspiratiebron moet zijn.

3 opmerkingen:

 1. Mooi en lief lentekaartje, Ankie! Dank je wel voor je deelname aan onze DCL challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke frisse lentekaart Ankie!
  Dank je wel voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief lentekaartje! Liever een paraplu vol bloemen dan ééntje in de regen... Bedankt voor het meedoen met DCL!

  BeantwoordenVerwijderen