Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 19 maart 2020

Baby whipes techniek

Ik kwam op YouTube weer eens een filmpje tegen dat me erg aansprak. Dit keer met de zgn. babydoekjes techniek. En dus ben ik lekker gaan zitten kledderen (ja je krijgt er wel lekker vieze handen van) .
Met diverse kleuren druppels navulinkt op een vochtig babydoekje en dat gebruiken als stempelkussen kun je hele leuk dingen doen. Ik bestempelde een A4 vel wit papier met de bloemen uit de set Touches of Textures. Vervolgens heb ik dit in delen verwerkt op een aantal kaartjes. Voor dit kaartje heb een stukje uitgestanst met de Nested Stitched labels.
De vlinder komt uit de set Vlinderdans (in het Engels Butterfly Gala) en de Nederlandse tekst komt uit de set Speciaal voor jou.
Overigens heb ik ook hier op de basiskaart ton-sur-ton dezelfde bloem als op het witte papier gestempeld.


1 opmerking:

  1. Wat een prachtig resultaat geeft die techniek, echt gaaf. Ook mooi het ton-sur-ton effect op de achtergrondkaart, dat moet ik onthouden.
    lieve groetjes Angelique Thomas

    BeantwoordenVerwijderen