Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 7 februari 2020

Zomaar ...

En omdat ik de challenge van de Less Is More Challenge Blog zo leuk vind, heb ik nog een bijdrage gemaakt. Het thema is nl. klein en een paar. En toen ik tussen mijn stempels nog wat lieveheersbeestjes tegen kwam, wist ik dat ik daar ook nog een kaart met het thema klein en een paar wilde maken.


1 opmerking:

  1. Aaaw these ladybugs are super cute and I love the fun design you stamped with them! Thank you for joining us at Less Is More!

    BeantwoordenVerwijderen