Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 2 februari 2020

YCCI januari

Met de januari envelop uit de YCCI kit maakte ik deze kaarten.

In de kit zaten een heel aantal velletjes designpapier. In de januari envelop zaten de hartendoiley's, lint en plakpareltjes. Dit verwerkte ik op de eerste twee kaarten.
Met nog een paar stukjes ander designpapier en een restje roze cardstock maakte ik het onderste kaartje. Daarvoor gebruikte ik de bloemen die in de set Happy Birthday To You op de taart zitten. Nadat ik die gestempeld en ingekleurd had met de Stampin'blends heb ik ze met een 3-D effect op de kaart geplakt. De teksten komen uit de sale-a-bration folder en dan de Nederlandse set Speciaal voor jou.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten