Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 21 februari 2020

Super bedankt.

Nog een kaartje met de Bonanza Buddies. Deze keer gebruikte ik de kaketoe uit deze set. Het regenboog papier komt uit de designerseries papier van Bird Ballade. De achterzijde van een van deze mooie vellen is dit gestreepte papier.
Dit kaartje maakte ik voor mijn fysiotherapeut die met pensioen ging. Ik ga hem best missen, want ik ben zeker 30 jaar bij hem gebleven. Nu hoop ik voorlopig fysiotherapie nodig te hebben, dus duimen maar dat ik tegen die tijd een goede vind waar ik ook zo'n prettige band mee kan hebben.


1 opmerking: