Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 12 februari 2020

Speciaal voor jou

Vandaag ook nog een bijdrage voor de Liftchallenge die gisteren online gekomen is. Een hele leuke uitdaging en een voor mij hele nieuwe techniek. Maar met een beetje concentratie en goed naar de voorbeelden kijkend, ben ik eruit gekomen.
Met de Happy Birthday To You set heb ik de taart gestempeld op een stuk wit cardstock. Vervolgens op een ander stukje wit cardstock nogmaals de afbeelding gestempeld en daarna ingekleurd met de Stampin' blends. Vervolgens met de kleinste cirkel uit de Stitched Shapes Framelits zoveel mogelijk cirkeltjes gestanst, en daarna op het niet-ingekleurde afdrukje geplakt, zodat de afbeelding wel herkenbaar blijft.
Vervolgens heb ik wat sequins verdeeld over de kaart om het geheel wat meer "aan te kleden".


3 opmerkingen:

  1. Mooie kaart en heel goed gelukt met de techniek! Dank je wel voor je bijdrage weer, Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi geworden! Leuke kaart. Groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaart geworden en de techniek is goed gelukt. Dank je wel voor het meedoen met de liftchallenge Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen