Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 2 januari 2020

YCCI december

Om te beginnen wens ik iedereen een heel mooi, gezond en liefdevol 2020. Een van de eerste posts in het nieuwe jaar is meteen mijn bijdrage met de december envelop van de You Can Create It kit. Ik maakte er een aantal verjaardagskaarten van voor onze jarige kleinkinderen.

Het designpapier en het cardstock komen uit de kit. Bij het kaartje voor Mattias en Elize gebruikte ik de Caroussel Birthday, waarbij ik voor Elize een zgn. spinnerkaartje maakte. En voor Joël gebruikte ik de set We'll walrus be friends.

Dit kaartje ging naar Mattias voor zijn 9de verjaardag


Dit kaartje ging naar Joël voor zijn 8ste verjaardagEn het derde kaartje ging naar Elize voor haar 6de verjaardag


Geen opmerkingen:

Een reactie posten