Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 7 januari 2020

Whoop whoop - dubbelfeest vandaag

Ja, ja, vandaag zijn twee van onze kleinkinderen tegelijkertijd jarig. Tijmen van onze oudste zoon en Joanna van onze jongste zoon. Tijmen is vandaag 9 geworden en Joanna 6. Hoe is het mogelijk hè twee jarig op dezelfde dag. En het wordt nog "gekker". De ene woont in Zwolle en de andere in Dordrecht. Gelukkig hebben we de kinderverjaardagen van december en januari (totaal 5 van de 6 kleinkinderen) op 29 december in één groot feest gevierd. Ik kan je vertellen dat Zwolle en Dordrecht op één dag al haast niet te doen is, laat staan op een doordeweekse avond als we overdag allemaal gewoon moeten werken. Maar het superfeest was een hele goede en gezellige oplossing.

Voor Tijmen maakte ik dit kaartje:En voor Joanna dit kaartje. Speciaal veel roze want de jongedame is helemaal into de roze kleuren.


Voor het kaartje voor Tijmen maakte ik gebruik van de set Over the Moon, en voor Joanna gebruikte ik één van mijn Wild Rose stempeltjes. Toen zij geboren werd mocht ik het ontwerp voor haar geboortekaartje maken en maakte toen ook een olifantje van Wild Rose daar op. Dus dat vond ik voor dit kaartje ook wel weer een passend idee.

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je jarige kleinkinderen. Mooie en leuke kaartjes maakte je voor ze.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen