Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 24 januari 2020

Met deze kaart

En het houdt niet op met feesten, want vandaag is onze oudste zoon jarig. Die wordt 39 jaar. Tjonge, de tijd vliegt. Ik weet nog als de dag van gisteren dat hij geboren werd. Nu is het een volwassen kerel van bijna middelbare leeftijd met een vrouw en twee kinderen.
Uiteraard maakte deze moeder een mooie kaart voor hem.


1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je zoon, mooie stoere kaart maakte je voor hem. En gefeliciteerd met jullie 40-jarig huwelijk, prachtige kaart.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen