Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 8 januari 2020

Just a little note to say ...

En ja hoor, ook de volgende challengeblog is weer gestart met de challenges en wel de Dutch Card Lovers.
Dit keer mag je een kaart maken waarbij je je laat inspireren door de kleuren op de foto die zij plaatsen. Dat is een foto van het eiland Texel waarop je o.a. de vuurtoren ziet. Wat een geweldige kleuren, ik werd er spontaan heel blij van. En dat inspireerde mij weer tot het maken van dit kaartje. Met de pelikaan uit de stempelset Postcard Pals. Dit combineerde ik met de stempelset High Tide. De achtergrond heb ik gesponst met de sponsdaubers, en een klein beetje gestempeld met het zand, het water en het gras uit de High Tide.
En voor alle zekerheid hieronder ook nog even de foto waardoor je je moest laten inspireren.

Afbeeldingsresultaat voor kleurenpalet blauw

Volgens mij heb ik de kleuren aardig getroffen  nu ik deze foto's zo onder elkaar zie staan. Helemaal happy mee.

6 opmerkingen:

 1. Super! Inderdaad goed gedaan met die kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke kaart en helemaal in de kleuren van onze challenge. Dank je wel voor het meedoen met DCL, Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt de kleuren inderdaad helemaal te pakken Ankie! En het sfeertje ook. Wat een leuk strandkaartje is dit geworden. Ik ben die vrolijke pelikaan niet tegen gekomen maar ik kan het me zomaar voorstellen. Bedankt voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leuk Ankie! Zo grappig, die pelikaan en mooi gekleurd in de goede kleuren van de challenge. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow supergaaf precies de kleuren en de afbeelding past perfect bij de foto. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie kaart met deze kleurencombinatie! Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen