Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 4 januari 2020

Gefeliciteerd

Zo, het nieuwe jaar is weer begonnen en daarmee zijn ook de diverse challenge blogs weer begonnen. Vandaag de eerste van Less is More. We beginnen het jaar met een kleurenchallenge. Living coral en true blue zijn de kleuren die ze vragen. Ik hoop dat ik geslaagd ben in het vinden van de juiste kleuren.
Ik gebruikte voor mijn kaart de stempelset Beautiful Friendship in combinatie met de Butterfly Gala. En uiteraard, zoals het betaamd bij dit challenge blog, een kaartje waarbij nog veel onbestempelde ruimte overblijft.


4 opmerkingen:

 1. This is lovely, great deployment of the LIM colours too

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful, feminine take on our challenge! Love the design too with all stamping in one corner. Thank you for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely card and great use of the colours x

  BeantwoordenVerwijderen