Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 6 januari 2020

Fijne verjaardag

Ook nu weer een kaartje met een al oudere stempelset, namelijk de Avant Garde. Ik stempelde de bloem op een stuk whisper white en kleurde die in met de Stampin' Blends. Vervolgens heb ik de bloem uitgestanst met een ovaal uit de stansenset Stitched Framelits Dies.
Een stukje Old Olive cardstock op maat gesneden en deze geëmbost met de mooie bloemenmal. Daarna met wat witte inkt over de verhoogde delen gesponst. Daardoor komen de bloemen nog net even wat meer naar voren.
De tekst heb ik gestempeld en handmatig uitgeknipt in de vorm van de tekst. Deze heb ik met mini glue dots op de kaart geplakt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten