Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 13 januari 2020

En nog maar weer een kerstkaartje :-)

Ja, ik kan er niet vroeg genoeg mee beginnen met die kerstkaartjes. Eind oktober begin november heb ik er weer zat nodig voor de bazaar van de kerk. En zoals ik eerder al schreef, juist in de tijd dat je veel kaartjes ontvangt, kreeg ik meer en meer inspiratie voor kerstkaarten. Ik ben dus lekker bezig geweest.


Ik maakte o.a. een serie van deze kaartjes, waarbij ik wat kleine details anders deed. Ik zou zeggen: zoek de verschillen.

1 opmerking: