Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 27 november 2019

Fijne feestdagen

Met de nieuwe aanwinst Snow Front van SU maakte ik dit kerstkaartje. Ik noem dit soort kaarten: schilderen met stempels, en ik ben ook SUperblij met dit resultaat. Omdat er op dit kaartje stiksteekjes zijn gestanst wil ik dit kaartje meteen laten meedoen bij de laatste challenge van de Dutch Card Lovers van dit jaar. Vanaf nu hebben ze even pauze vanwege de drukke decembermaand, dus volgend jaar weer verder.


4 opmerkingen:

 1. Mooi tafereeltje en inderdaad mogen stitches op deze manier ook. Dank je wel voor het meedoen met DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart is dit én mooi stikseltje er langs!
  Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi sfeervol kaartje is dit, net een klein schilderijtje! Bedankt voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje! Die landschapjes maken is echt leuk om te doen. Leuk dat je mee hebt gedaan met ons, bij DutchCardLovers!

  BeantwoordenVerwijderen