Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 6 september 2019

Pluk de dag

Een heel ander kaartje dan je van mij gewend bent. Ook weinig SU spullen gebruikt. Hoewel ... het papier en de inkt zijn allemaal wel van SU.
Maar ik was afgelopen vakantie in Zuid Limburg en was daar in Vaals op de markt. Daar stond een grote hobbykraam en daar zag ik van Marianne Design deze leuke silhouetstempels liggen. En goed betaalbaar, dus die heb ik meteen maar aangeschaft. Ook lag er een set met leuke Nederlandstalige teksten van Craftemotions en die heb ik ook maar meteen gekocht. Deze tekst heb ik eerst met VersaMark gestempeld en daarna met witte embossingpoeder (ook SU) aangebracht. De achtergrond heb ik met behulp van de brayer op de kaart "gerold" alvorens te gaan stempelen met de silhouetten.
En omdat dit wel een leuk nazomeravond of herfsttafereeltje is wil ik dit kaartje laten meedoen bij de Dutch Card Lovers challenge.


4 opmerkingen:

 1. Mooie scène bouwde je op, de late avondzon enzo. Dank je wel voor het meedoen met DCL, Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige herfstkleuren Ankie en een leuk kaartje! Dankjewel voor het meedoen bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart! Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig die ondergaande zon in de achtergrond. Hoewel het herfstkleuren zijn doet het me ook echt aan een zwoele zomeravond denken. Gaaf gedaan en bedankt voor het meedoen met DCL!

  BeantwoordenVerwijderen