Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 2 augustus 2019

YCCI envelop van juli

Vandaag drie van de vier kaartjes die ik maakte met de YCCI envelop van de maand juli. Het vierde kaartje zie je op 8 augustus omdat dit een kaartje is geworden voor de verjaardag van mijn man.
En om te voorkomen dat hij het voortijds ziet ...

In de envelop zat het prachtige Bird Balade designpapier. Wat een bof dat ik de set Free as a bird heb... kon ik die mooi gebruiken op dit bijpassende papier.

En het derde kaartje is gemaakt met de restantjes die ik overhield nadat ik het papier gesneden ad voor bovenstaande kaarten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten