Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 13 augustus 2019

Hello

En nog meer vogels. Sorry als het je al begint te vervelen maar het is zo'n mooie set en je kunt er zoveel kanten mee op. En ik wil gewoon eigenlijk alles proberen wat er in mijn hoofd opkomt.


Zoals je ziet, drie nagenoegd dezelfde kaartjes, maar doordat ik restantjes whisper white heb gebruikt om te stempelen, zitten de vogels op verschillende hoogtes op de kaart geplakt. Ze zijn ingekleurd met de Blends. De tekst heb ik op het zwarte kaartje gestempeld met Versamark en witte embossingpoeder. Bij de groene kaart was het witte gedeelte groter en heb ik de tekst daarop gestempeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten