Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 2 februari 2019

Hieperdepiep hoera

Deze maand bestaat de Less is More Challenge blog 8 jaar. Om dat te vieren zien ze graag een kaartje in de kleuren navy en geel.
Hoe leuk zijn dan de stempels uit de set Fable Friends. De gansjes lenen zich uitstekend voor deze kleuren. Uiteraard heb ik er een felicitatietekst op gestempeld.
En zoals gebruikelijk is dit kaartje weer CAS, dus met zoveel mogelijk "lege ruimte" op je kaart.


7 opmerkingen:

 1. Leuk! En knap hoor, ik kan dat echt niet. Als ik het zelf doe heb ik altijd het gevoel dat het niet compleet is ofzo. Maar dat zal wel aan mij liggen , van anderen vind ik het wel altijd mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien een kwestie van wennen? Ik vond het eerst ook lastig, en soms nog wel eens. Idd alsof je iets mist

   Verwijderen
 2. leuke kaart hoor Ankie, ik heb geen moeite met leegte. ik vind het juist beter als alle aandacht naar de eend gaat en niet de frutsels er omheen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke kaart met de Gans!
  Groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So cute! I also love one-layer and super-simple cards, but, like most of you, find it hard to keep my own templates really simple. I like bling and Wink of Stella!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a cute card, I love the ducks cape and hat!Thanks for playing along with us at Less is More in our Navy and Yellow challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh how cute! Love the dark navy card base, the white oval with your cute duck really pops from it. Love your CAS use of patterned paper too. Thanks for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen