Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 5 februari 2019

Even laten weten dat ik aan je denk.

Dit keer iets heel anders van mij dan jullie gewend zijn. Ik nam een stuk aquarelpapier en bewerkte dit met water, om er vervolgens enkele druppels refill inkt op de laten vallen en dit door elkaar te laten lopen. Dit heb ik laten drogen en in de tussentijd stempelde ik de pioenroos uit de Birthday Blooms set. Deze heb ik ingekleurd met Copics.
De tekst komt uit de set In de bloemetjes zetten en stanste ik uit met de Stitched framelits dies. Ter versiering plakte ik nog enkele lovertjes in bijpassende kleuren op de kaart.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten