Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 5 januari 2019

Opkikkertje

Zo, dat is al weer even geleden ... Vandaag is de eerste challenge van de Less is More Challenge blog weer van start gegaan.
Dat heb ik wel gemist hoor.
Maar zij zijn er weer en ik dus ook. Deze keer willen ze water - in welke vorm dan ook - op je kaartje terug zien.
Ik maakte er een opkikker kaartje van. Ik gebruikte hiervoor een stempel uit "de oude doos" en kleurde die in met Copics. Het water heb ik er zelf bijgetekend en na het inkleuren ook voorzien van wat Wink of Stella voor het glanseffect van het water. Helaas is dat op de foto niet (goed) terug te zien, maar dat moeten je er dan maar bij denken.


9 opmerkingen:

 1. Schattig kaartje met de leuke kikker!
  Fijn weekend verder, liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cute CAS card, your frog looks so happy sitting in that puddle! Thanks for joining us at Less is More.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nothing better than a frog ,in water, with flower! perfect for the LIM challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Adorable LIM make and such fab colours too

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh how cute he is! If he would come round my place I'd say yes, give him a kiss and he would turn into my prince! :) Great coloring and glorious amount of white space. Thanks for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen