Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 8 januari 2019

Even laten weten dat ik aan je denk

Dit kaartje maakte ik begin december al, speciaal voor mijn schoonmoeder die toen in het ziekenhuis verbleef. Zo zie je dat met de set A Little Wild niet alleen maar kinderkaartjes of geboortefelicitaties gemaakt hoeven te worden.


2 opmerkingen:

  1. Een heel erg lief kaartje voor je schoonmoeder. Nog gefeliciteerd met je kleinkinderen, mooie kaartjes maakte je voor ze.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen