Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 6 januari 2019

Celebrate your big day with cake

Bij de Dutch Card Lovers Challenge die vandaag weer van start ging wordt gevraagd om zelfgemaakte stroken papier op je kaart te verwerken.
Met wat restjes (strookjes) papier dat ik over had van het maken van bloemenkaartjes voor bij ons in de kerk, maakte ik de achtergrond voor dit kaartje. Ik vond het echt zonde om die reepjes weg te gooien en na wat speurwerk op Pinterest zag ik hoe mensen strookjes papier verwerkten op de achtergrond van hun kaartjes. Dus dat deed ik ook in dit geval. Met de Celebrate your big day stempelset stempelde ik de tekst en kleurde met de blenderpen het woord cake in, in een bijpassende kleur. En natuurlijk mocht de taart (cake) ook niet ontbreken op dit verjaardagskaartje.6 opmerkingen:

 1. Heel leuk is je kaart met reststrookjes, altijd fijn als je die nog goed gebruiken kunt. Voor de challenge is het echter een opdracht om de achtergrond zelf te maken en die in strookjes te verwerken. Misschien nog een poging wagen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De achtergrond heb ik ook zelf gemaakt. Ik heb A4tjes bestempeld met allerlei verschillende stempels en kleuren. En deze strookjes had ik ervan over. Dus de achtergrond is wel degelijk zelf gemaakt

   Verwijderen
  2. Ah, dat was mij niet duidelijk, excuses. Ze zijn mooi en ook je kaart! Dank je wel voor je bijdrage, Ankie.

   Verwijderen
 2. Supergaaf gedaan! Heel vrolijk! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg gaaf gedaan hoor, leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart!
  Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen