Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 2 december 2018

You can create it kit

In de envelop van november uit bovengenoemde kit, zat weer mooi designpapier en wat cardstock. Het grijze cardstock versneed ik tot twee kaarten. Het designpapier sneed ik op maat en daarna diagonaal door. Een voorkant en een achterkant weer tegen elkaar aangeplakt en daarover een reep washitap.
Bij de eerste kaart stempelde ik een grote bloem in bijpassende kleur en plakte die op de kaart. Het bijgevoegde glazen plaksteentje plakte ik als hart op de bloem.


Bij het tweede kaartje gebruikte ik min of meer de zelfde lay-out en ook weer washitape. Vervolgens stempelde ik met de Animal Outing het schattige takje met kikkertje en de giraf. Met de set Hello (hoe kan het anders ☺)  stempelde ik op een apart stukje cardstock in een bijpassende kleur grijs de tekst hello. Die knipte ik handmatig uit en plakte die met mini dimensionals op de kaart.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten