Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 24 oktober 2018

Zomaar ...

Een hele uitdaging inderdaad is de challenge van deze keer van de Lift Challenge. Toen ik hem gisteren zag wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik er mee moest. Maar na een nachtje erover te hebben geslapen had ik vanochtend een klein beetje idee. Nog niet helemaal, dus nog ook vandaag nog iedere keer lopen denken, en ja hoor vanmiddag heb ik het gevonden. Ik heb er dit kaartje van gemaakt.
De tekst heb ik geëmbost omdat dat ook een vereiste was. En zoals altijd heb ik er mijn eigen draai aan gegeven.


En hieronder nog even het te liften kaartje

2 opmerkingen:

  1. Je bent snel, zeg! Heel leuke kaart, de "houten" achtergrond voegt echt iets extra's toe. Dank je wel voor je deelname, Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja was idd weer snel, een strakke uitvoering van jou kant. Dank je wel voor het meedoen Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen