Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 27 oktober 2018

Veel geluk en liefde samen

Een felicitatiekaartje is het geworden, mijn kaartje voor de Less is More challenge van deze week. Er wordt gevraagd om een CAS kaart, maar wel met diepte effect op de kaart. Ik ervoor gekozen om een achtergrond te embossen met de Tufted embossing mal van SU.
Daarop een tekst en meer is het niet. Maar juist door de structuur van de achtergrond is het een chique kaartje geworden.


2 opmerkingen:

  1. Beautiful and delicate card with this soft pink embossed background. I remind you that at Less is More we want to see lots of clean / open / non-patterned space. Thank you anyway to share your card in our gallery this fortnight and we hope to see you back soon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gorgeous card, Ankie. I absolutely love the placement of the flowers in the corner, great dimension too. Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

    BeantwoordenVerwijderen