Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 2 oktober 2018

Sterkte met dit verlies

Geen favoriete kaartjes om te maken, maar tja, we hebben ze allemaal nodig op zijn tijd. En omdat ik door mijn voorraad heen was ben ik er toch even voor gaan zitten.
Ik gebruikte hiervoor de stempelset Waterfront van SU en stempelde de afbeelding in de kleur Early Espresso. Ik maakte het afdrukje wat lichter door de stempel eerst op een kladje af te stemepelen. De enige kleur die ik toevoegde was Soft Sky om het water aan te duiden. De tekst komt uit de Nederlandstalige set Van alles wat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten