Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 15 oktober 2018

Oh happy day

En mijn tweede post van vandaag is een kaartje voor de Dutch Card Lovers Challenge. Hier willen ze graag ruitjes op je kaart zien. In welke vorm of kleur maakt niet uit als het maar ruitjes zijn. Ik vond dit ruitjes papier erg mooi en heb het gecombineerd met de set Starburst Sayings voor het tekstgedeelte en de Still Night voor de uil en de tak.


4 opmerkingen:

 1. Ik zag je reactie (dank!) en dacht "hoe komt Ankie bij mij terecht?" maar nu ik je leuke kaart met ruitjesachtergrond zie is het me duidelijk hihi! Leuke challenge hè?

  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje, Ankie en erg leuk die wijze uil erop! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke kaart en wat een mooie ruiten achtergrond heb je gebruikt! Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een mooi ruitje en kaartje! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen